menu

Ladybird Skatepark

Ladybird Skatepark

Algemene info

Ladybird Skatepark bevindt zich in de Hall of Fame, een eigenwijs cultureel epicentrum waar van alles te beleven valt. Het park bestaat uit twee delen: een streetpark en onze geliefde houten pool. Hier zijn skateboarders en inline skaters dagelijks welkom. Door diverse ramps en obstakels die organisch zijn vormgegeven ontstaat een uniek skatebaar landschap. Van jong tot oud, beginners tot pro’s, iedereen kan komen skaten, les volgen of even bijkomen in het skatecafé! 

Meer informatie & inschrijving voor skatelessen

Ladybird skatepark website

Reguliere openingstijden:

maandag19:00–23:00
dinsdaggesloten
woensdag14:00–23:00
donderdag 20:00–23:00
vrijdag14:00–23:00
zaterdag14:00–23:00
zondag14:00–18:00

 

*Openingstijden kunnen afwijken in schoolvakanties

*Van 13 juli t/m 4 augustus is het skatepark gesloten i.v.m. zomerstop

Bowl

Voor alle poolboeren en minirampslopers heeft Ladybird de perfecte bowl. Met een chille flow kan je de hele bowl gebruiken in je line. Ook zijn er verschillende hoogte quarters in de bowl waardoor het voor verschillende niveau's toegankelijk is. Een doublebarrel spine verdeeld het hoge pool gedeelte met het lage gedeelte waardoor de combinaties eindeloos zijn

Bowl
Tape decoration image
Tape decoration image

Streetpark

Dit is de parel van Ladybird, het streetpark. Het park waar NK'ers geboren worden. Verschillende rails, ledges op plekken waar je ze niet verwacht, een gigantische hip en onderdelen die je zelf moet ontdekken! Er is voor elk niveau een obstakel om je op te shredden!

Streetpark
Tape decoration image
Tape decoration image