menu
Dripping trees + Aestrid

Dripping trees + Aestrid

Slow Core, Post Rock [GRATIS ENTREE]

Dripping Trees kiest voor een meeslepende sound overlopend van  vuur-en-zwavel dynamiek,  noise en vertellende verbeeldingskracht. Als ogen die wennen aan het donker begon het kwartet – na veelvuldig te experimenteren – bewust te raken van zijn eigen dramatische neigingen.

Het debuut Fuel Of Mankind verkent een omgeving van wetteloosheid waar termen als ‘waarheid’ en ‘orde’ slechts onderdeel van een simulatie zijn. Hoewel ze de donkerste hoofdstukken van de mensheid verkennen, omarmt Dripping Trees het creatieve proces met zowel geneugte als  gezonde scepsis: sinistere uitstapjes van post-rock en slowcore waarbij de band in wezen alle emoties binnen het eigen werk in twijfel trekt. 

Dripping Trees bestaat uit Koen Ruijs, Stijn Luijk, Stef Leijten en Stef van der Wielen.

Aestrid, de Utrechtse postrockband onder leiding van Bo Menning, serveert je postrock met een vleugje 90's emo. De Thom Yorke-achtige vocalen van Menning creëren shoegazey indierock met tracks die variëren van breekbaar intiem tot intens en doordrenkt met harde schreeuwen. Het trio, dat naast Bo Menning bestaat uit drummer Ray Murphy en bassist-toetsenist Jurriaan JJ Sielcken, brengt de nieuwe langspeler 'Youth Care' uit.

 

Entree = Gratis