menu
Halloween

Halloween

PUNK, UNDERGROUND & HARD BASS

Het is terug, je leest het goed Het iconische Hall of Fame Halloween-feest keert terug. Op 28 oktober is het weer zover.Een nacht vol gruwelijke feesten met 3 verschillende areas. Angstaanjagend veel variatie met Hard bass, Punk en de Underground scene die jungle/techno/dub/psy-trance/goa zal draaien. Kom in je engste outfit, want dit wordt een gruwelijke avond.

 

AREA 1: CONFIRMED: Concertzaal - ZALM

 • ZALM: is een solo grindpunk/electrogrindband uit Eindhoven die de subcultuur vertegenwoordigt. Ze mixen korte uitbarstingen met politieke en internetfragmenten, reflecterend op toenemende polarisatie in emotie en onderwerp. Mike Dobber, de oprichter, was onderdeel van Popronde in 2019 en kreeg lovende recensies voor hun shows.

 

 • Spetterpoep:  grindpunks from Haarlemtown Niet goed, wel gezellig. Spetterpoep is een Haarlemse grindpunk band. De band is sinds 2020 actief en heeft het grootste deel van haar fanbase in de corona-periode verworven. Hard, snel en grappig. 

 

 • SouthsideKick:  SouthSideKlik (SSK) is een uniek rapcollectief uit Eindhoven, bestaande uit getalenteerde artiesten: Lil Zidje, Humanrap, Dougha en Circle$. Hun muziek mengt hiphop, hyperpop en harde beats, resulterend in een diverse en originele sound. Elke artiest binnen de groep heeft zijn eigen stijl, wat leidt tot een rijk muzikaal spectrum. 

 

AREA 2: Hall90 - HET SYSTEEM

_Muziek leeft in ons, zelfs wanneer er geen leven meer in je zit_Rave geluiden vullen de donkerste bossen en de langste nachten met geluid_Op verlaten plekken, is het waar je samen herrijst_ 

_Het Systeem zijn jonge padvinders die graven naar Underground sounds_Laat de bass van tekno piraten, lawaaierige junglists en trance aliens je tot leven wekken_We hebben lang genoeg stil gestaan_Het Systeem zet die stappen voort, die al decennia werden voortgestampt_

 • Ilse // (ghetto)tech, techno & jungle
 • S. Harry b2b Krokanticus // psy, progressive trance, breaks & acid
 • Bbengers // techno & jungle
 • Paniekerig // jungle, footwork, hardcore, tekno & breakbeat
 • Bandr b2b Robson // dnb, dub & tekno
 • Alleviate b2b nicotiem // jungle & tek

 

AREA 3: Het Skatepark - Tri Poloski 

THE RAVEYARD: Hosted by TRI poloski (Hardbass & Metalshade)
 
 
You cant spell grave without rave! TRI poloski vervloekt de skatebowl om tot Hardbass kerkhof waar we je hypnotiseren tot bass zombie met de neverending energy van pompende donk basslines en metalshade melodieen. TRI poloski brengt je een verse revolutionaire Nederlandse sound die ze zelfs op Decibel Outdoor hebben gedraaid. Stilstaan gaat zeker niet gebeuren in de RAVEYARD! 
 
22:00 - 23:00: Jay_Ver
23:00 - 00:00: FireStarter
00:00 - 01:00: Ekvalayzer
01:00 - 02:00: BUS!NESS
02:00 - 03:00: BLYATSQUAD
03:00 - 04:00 (03:00): Team Wasted (All DJ's at once)

 

Tickets: 

 • Vroege vleermuizen: €13,00 (SOLD OUT)
 • Normale nachtbrakers: €16,00 (SOLD OUT)
 • Late griezellaars: €20,00

 

DEUREN: 22.00

START PROGRAMMA: 22:00

EIND TIJD: 04:00