menu
No Permission + Infliktion + Tigerknife

No Permission + Infliktion + Tigerknife

Spelen de zaal aan flarden

Drie hardcore metal bands gaan vrijdag 12 juli de zaal aan flarden spelen met hun hardcore & metalcore songs. De bands komen vanuit verschillende streken samen om een energieke show neer te zetten. 

Het Nederlandse metalcore vijftal NO PERMISSION combineert elementen van verschillende stijlen heavy muziek om een uniek, maar toch vertrouwd geluid te creëren. Met oprechte en vaak emotioneel geladen teksten en vocals van frontman Mees Stevens, behandelt de band belangrijke onderwerpen waar velen in zich zullen vinden. 

Afkomstig uit Eindhoven biedt Infliktion groovy hardcore met een unieke twist. Beïnvloed door grootheden als Pantera en Machine Head, industrietitans die metal op hun eigen manier hebben gevormd. Infliktion brengt nieuwe energie, in het geluid waar we allemaal van houden. De aanstekelijke grooves van Infliktion gecombineerd met hun energieke liveoptredens zorgen voor een zeer meeslepende avond.

TIGERKNIFE is een hardcoreband uit de Nederlandse stad Rotterdam. Ze brengen hitte met verscheurende riffs, krijsende akkoorden en verpletterende breakdowns, allemaal samengebonden door krachtige vocalen met herkenbare teksten. Bij elke show geven ze alles, en vullen ze de ruimte met zoveel mogelijk energie.

Koop tickets
Datum 12-07-2024
Tijd 20:30
Genre Concert, Metal