menu
Spijbelaar Presents: DWARS + IDA & TIMBA

Spijbelaar Presents: DWARS + IDA & TIMBA

Spijbel je mee? GRATIS ENTREE

NIET IN DE KLAS MAAR WEL BIJ DE LES

Spijbelaar is een Nederlandstalige popband afkomstig van de Rockacademie. De front van de band combineert rap met zang, en vertellen zij zo met zijn drieën hun verhaal. Met invloeden van pop, hiphop en indierock kenmerkt Spijbelaar zich aan de speelse mentaliteit die zich weerspiegelt in hun sound. De songs van Spijbelaar gaan over de druk van de hedendaagse maatschappij en hoe ze dat als jonge studenten beïnvloedt. De songs zijn herkenbaar en dansbaar en worden met veel energie op het podium naar het publiek toe gebracht. Spijbelaar is er voor iedereen die het gewoon even anders wil zien, de mensen die even willen ontsnappen aan de 9 tot 5 mentaliteit. Pluk de dag is het motto, en soms moet je dan ook letterlijk je dag plukken, een beetje spijbelen om te kunnen genieten van het nu. Genieten van het nu kan ook alleen maar als je helemaal jezelf bent. Dit is waar Spijbelaar voor staat en wat zij willen losmaken. Laten we vieren dat we er zijn en dat we onszelf kunnen zijn, en hoe kan dat beter dan met een energieke speelse band als Spijbelaar.


Spijbel je mee? 

 

Entree = gratis  

 

DEUREN OPEN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30
EIND TIJD: 23:00

TIMBA

TIMBA is een rapper uit Deventer. Geïnspireerd door artiesten zoals The Opposites, Eminem en Don Toliver, besloot hij dat zijn toekomst zou draaien om het maken en uitbrengen van muziek. TIMBA schrijft voornamelijk luchtige teksten met een positieve insteek, maar schuwt desondanks niet om de diepten van zijn gedachten te verkennen. Zijn flows worden beïnvloed door West-Afrikaanse ritmes, die hij leerde tijdens de djembé lessen van zijn vader. 
Tegenwoordig schittert TIMBA met een 7-koppige band op het podium, waar hij gegarandeerd een feestje van maakt. Zijn boodschap is: `Laat toen toen en maak nu nu'. 

TIMBA
Tape decoration image
Tape decoration image

IDA

IDA, het soloproject van Ida Weiler, omarmt Nederlandstalige pop doordrenkt met soul, R&B en alternatieve/indie-popinvloeden. Haar muziek, als een dronken fietstocht bij zonsopgang, biedt een rijke, speelse sound. Met poëtische teksten over het leven als twintiger, van liefde tot deadlines, viert IDA alle emoties. Op het podium, solo of met band, toont ze veelzijdigheid van energiek tot kwetsbaar. Met podiumervaring in gerenommeerde locaties en festivals, brengt IDA haar unieke internationale geluid naar voren, geïnspireerd door artiesten als Lizzy McAlpine en half•alive.

IDA
Tape decoration image
Tape decoration image